Bordo-Mavililer, bonservisi elinde olan ve yüksek maliyeti olmayan oyuncuları kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Bu doğrultuda Fırtına'nın hedefinde Süper Lig'in iki yıldızı var... Karadeniz ekibi, Kayserispor'un yıldız orta saha oyuncusu Bernard Mensah'ı transfer etmek istiyor.

Listedeki bir diğer isim ise Fatih Karagümrük'ü hücumda sırtlayan Fabio Borini. Bu doğrultuda Trabzonspor, iki oyuncu için şimdiden nabız yoklamaya başladı. Özellikle iki futbolcunun, sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle Fırtına'nın elini çabuk tutmaya çalıştığı öğrenildi. Gelen son haberlere göre Mensah için en ciddi adayın Trabzonspor olduğu bildirildi. Fakat Borini'de ise Beşiktaş'ın da devrede olması transferi biraz zora soktu.

Karagümrük’ün yıldız hücumcusu Fabio Borini, hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili konuşmuş ve “Özellikle ligin ilk 5 sırasındaki takımlar durumumu sordu. Kariyerimi düşünmek zorundayım. Sözleşmem haziran ayında bitiyor. Sonrasında ailemle görüşüp, en iyi kararı vereceğim. Her teklife açığım” demişti. Borini, bu sezon çıktığı 24 lig maçında 15 gol atarken, 9 da asist yaptı.