Spor

Trabzonspor’un hazırlık maçı için sürpriz stadyum!

Abone Ol

Dünya Kupası sebebiyle Süper Lig’e verilen ara sebebi ile çoğu takım hazırlık maçı için girişimde bulunmaya başladı. Trabzonspor yetkileri dün oynanan Kocaelispor-Diyarbekirspor maçına geldi ve Kocaeli Stadı’nın zeminini kontrol etti. Trabzonsporlu yetkililer 10 Aralık’ta Kasımpaşa ile Kocaeli Stadı’nda hazırlık maçı yapacaklarını belirtti.

Kocelispor Başkanı Engin Koyun ile görüşme yapan Trabzonspor görevlilerinin sahayı çok beğendiklerini ve Kocaeli Stadyumu’nda hazırlık maçı yapmak istediklerini ilettikleri öğrenildi.

SÜPER LİG TAKIMLARIYLA ARAMIZI İYİ TUTMALIYIZ

Trabzonspor ile olan ilişkiler üzerine konuşan Engin Koyun, “Süper lig takımlarıyla aramızı iyi tutmamız lazım. Gelip hazırlık maçlarını tabi ki burada yapsınlar. Trabzonspor çok değerli bir kulüp. Trabzonspor kulübü ile olan ilişkilerimiz böylece güçlenecek.” dedi.

KOCAELİSPOR’UN KAZANCI OLACAK MI?

Kocaeli Stadı’nda yapılacak maçlar için kulüpler stadı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden kiraladığı için Kocaelispor’un kasasına herhangi bir para girmeyecek.

Herhangi bir transfer görüşmesinin yapılıp yapılmadığına dair soru üzerine Engin Koyun, “Transfer sezonu henüz açılmadı. O yüzden herhangi bir görüşmemiz yok.” dedi. (bugunkocaeli)

Abone Ol