Trabzonspor’un Edin Visca'nın yerine Glasgow Rangers'tan Ryan Kent'i düşündüğü ve Asistçi özelliği ön plana çıkan Ryan Kent konusundaki en büyük avantajın İngiliz oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitiyor olması olduğu öne sürülmüştü! Ancak İskoçya'dan gelen haberler pek iç açıcı değil.

Rangers teknik direktörü Michael Beale ile forma girmeye başlayan Ryan Kent'in yeni bir anlaşmayla takımda kalma şansının arttığı açıklandı.

Rangers'in efsane oyuncularından Craig Moore ise Kent'in sözleşmesinin uzatılacağından, takımda kalacağından emin. Moore, Daily Record gazetesine açıklama yaptı.

"Kent, şu anda Michael'la (Beale) eğleniyor. Morelos'la beraber yıllar boyunca bu kulübe büyük katkılarda bulunan iki oyuncudan birisi. Michael'dan önce hem Kent'in hem de Morelos'un ayrılacağı konusunda emindim. Ama dönüşüyle beraber ikisi de form yakalayan ve güçlenen oyuncular. Özellikle Kent. Muhtemelen şimdi kulüp Morelos'tan çok Kent'i takımda tutmak için yakaladığı fırsatı değerlendireceğini düşünüyorum" dedi.