Bordo mavili takımın bu sezon başında Altınordu’ya kiraladığı 23 yaşındaki oyuncu Safa Kınalı kısa süreli Altınordu macerası sonrası takımdan dün ayrılmıştı!

Bolu yerel haber sitelerinden futbolumuz.com’un yaptığı habere göre Boluspor eksik mevkileri tamamlamak için ilk yarı bitmesine haftalar kala transfer düğmesine bastı ve 23 yaşındaki 1.81'lik Safa Kınalıyı sezon sonuna kadar kiraladı.

Safa Kınalı Sezon başında Trabzonspor’dan Altınordu'da kiralık olarak oynadı. 11 lig maçında Altınordu forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Safa Kınalı Altınordu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Trabzonspor'a geri dönen Safa Kınalı Spor Toto 1. liginin ikinci yarısında Kırmızı-beyazlı takımın formasını giyecek.

Aralık başında Boluspor ile çalışmalara başlayacağı öğrenilen Safa Kınalı Trabzonspor alt yapısından Özkan Sümer hocanın yetiştirdiği ve Türk futboluna kazandırdığı yeteneklerden.

Ayrıca sol ve sağ kanatlarda da görev yapabilen Safa, orta sahada bekleneni veremeyen Bregu'nun alternatifi olarak transfer edildiği düşünülüyor.