Trabzonspor'da 2010-2011 yılları arasında forma giyen Teofilo Gutierrez ile ilgili şoke eden olay yıllar sonra ortaya çıktı. Kolombiyalı golcünün o dönemki takım arkadaşlarından Giray Kaçar, Gutierrez'in Trabzonspor'da neden performans veremediğini açıkladı.

Kendi kanalında konuşan Giray Kaçar, Gutierrez o dönem iki takım arkadaşı tarafından darbedildi. Giray Kaçar, yaşanan olayı şöyle anlattı.

‘’Oynadığımız bir maçta o gün Teo birkaç pozisyonda pas vermemişti. Saha içinde sıkıntı yaşandı, sonra soyunma odasına gittik. Takımdaki iki oyuncu Teo'yu tutup resmen dolabın içine soktu. Kavga yaşandı. O kavgadan sonra da oyuncunun modu çok düştü.’’

Trabzonsporlu bazı taraftarlar ise Kaçar'a tepki göstedi. Soyunma odasının mahrem olduğunu söyleyen taraftarlar, eski oyuncuyu kendi reklamını yapmak için etik dışı davranmakla suçladı.

Teofilo Gutierrez 2010 yılının ocak ayında transfer olduğu Trabzonspor'da 24 maça çıkıp 8 gol atmıştı. 2011 şubatında Trabzonspor'dan Arjantin'e transfer olan Kolombiyalı, orada da gol kralı olmuştu.