Trabzonspor, gelecek sezonun bol alternatifli kadrosunu kurmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bordo-Mavili ekip, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın izleme ekibiyle koordinasyonu ardından oluşturduğu listedeki isimlere yönelik girişimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda görüşülen futbolcular arasında; Rubin Kazan'da forma giyen Karadağ asıllı İsveçli kanat-forvet Sead Haksabanovic'in de olduğu aktarıldı. İleri uç tercihini yine kuzey ülkelerinden yana kullanan Trabzonspor'un, 23 yaşındaki hücumcu ile masaya oturduğu ileri sürüldü. Hem sol açık hem de forvet arkası oynayabilen Haksabanovic'in Kazan ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haksabanovic, Trabzonspor

Rusya Premier Lig'i 15'inci sırada tamamlayarak küme düşen Kazan ekibinin, piyasa değeri 5.5 milyon euroyu aşan Haksabanovic'i elinde tutamayacağı öğrenildi. Öte yandan Rusya'da ikinci ligde mücadele eden takımlarda yabancı sınırı da bulunuyor. Geçtiğimiz sezon çıktığı 34 karşılaşmada 3 gol, 6 asist kaydeden genç futbolcu; dönemin bir kısmını kiralık olarak Djurgården'de geçirdi. 

Haksabanovic'ten transfer açıklaması!

Rusya'da küme düşen Rubin Kazan'da forma giyen Haksabanovic'e transfer soruldu. 23 yaşındaki genç futbolcu; Rusya'dan ve Avrupa'dan kendisiyle ilgilenen takımların olduğunu söyledi. Haksabanovic ayrıca, Djurgården'e giderken Kazan'ın küme düşme ihtimalini düşünmediğini söyledi.