Trabzonspor bundan önceki yıllarda birçok kez transferi son adan gerçekleşmeyen ismin üzerinde duruyor!

Bordo-Mavililer, daha önce 2 kez transfer etmeye çalıştığı Efecan Karaca için devre arasında tekrar nabız yoklayacak. Yerli kanat alternatifi bulunmayan Trabzonspor’da Abdullah Avcı, Alanyaspor’un kaptanına sıcak bakıyor.

Edin Visca sakatlandıktan sonra sağ kanatta sıkıntı yaşayan Trabzonspor , bu bölgede şu ana kadar 4 isim kullandı. Djaniny, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Umut Bozok beklenen katkıyı gösteremezken, Visca döndükten sonra da bu bölgeye alternatif oyuncu alınması planlanıyor. Bordo-Mavililer’in kadrosunda her iki kenarda oynayabilen yerli oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, Efecan Karaca ismine sıca kbakıyor. Daha önce 2 kez Fırtına’nın gündemine gelen hatta birinde transferi son anda gerçekleşmeyen tecrübeli futbolcu konusunda yeniden nabız yoklanacak. Maliyetinin uygun olması durumunda Alanyaspor ’un kaptanı için ocak ayında teklif yapılması bekleniyor.

Trabzonspor’da alternatifsiz bölgelerden biri de sağ ve sol bek... Teknik direktör Abdullah Avcı, ligde ve Avrupa’da sürekli Larsen-Eren ikilisini oynatmak zorunda kalırken, olası bir sakatlık veya ceza durumunda sıkıntı yaşanmaması adına bek mevkisine takviye gerçekleştirilecek. Gündemdeki ilk aday; Onur Bulut. Kayserispor’un başarlı sağ beki, geçen sezon sergilediği performansla A Milli Takım havuzuna girerken, bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. 28 yaşındaki gurbetçi futbolcunun sözleşmesi haziran ayında biteceği için bonservis maliyetinin yüksek olması beklenmiyor.