Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında Trabzonspor evinde Beşiktaş’ı ağırlayacağı maçın biletleri ile ilgili bir açıklama yaptı!

Trabzonspor’un Resmi web sitesinden yapılan açıklama şöyle:

‘’ Takımımızın 16 Nisan 2023 Pazar günü saat 20.30’da oynayacağı Beşiktaş maçı misafir tribün biletleri taraftarlarımız için satışa sunuldu.

İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince rakip takım seyircisinin alınmayacağı misafir tribün biletlerinin fiyatı 75 TL şeklinde belirlenerek taraftarlarımız için satışa sunulmuştur.

Müsabaka bilet satışları maç gününe kadar Trabzonspor logolu passolig kart sahiplerine, maç günü ise Beşiktaş logolu passolig kartlar sahipleri hariç diğer takım logolu passolig kart sahiplerine yapılacaktır.

Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır.

Karşılaşma özelinde maça gidemeyecek kombine sahipleri, maçlık olarak koltuklarını “Hesabım – Kombine Kulübe Devir” sekmeleri altından satılması için kulüplerine devredebilir ve kulüplerine destek olabilir.

Engelli biletleri, Atatürk Alanı Passolig Gişelerinden tanımlanabilecektir.

- Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır.

- Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar vermektedir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılır.

- Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır.’’