Spor Toto Süper Lig’in 18. Haftasında ağır bir skorla Alanyaspor’a 5-0 yenilen Trabzonspor’da tartışılan isim olan teknik direktör Avcı’ya taraftar da sahip çıktı!

Bordo-mavili takımın dün akşam saat 17.00’de yaptığı moralsiz idman sonrasında organize olan 100'ü aşkın taraftar, saat 21.30’da tecrübeli teknik adamın evi önünde toplandı. Avcı’nın evinin bulunduğu sokakta meşaleler yakıp, tezahüratlarda bulunan ve şarkılar söyleyen taraftarın desteği karşısında teknik direktör Avcı da evinin balkonuna çıktı.

Avcı’ya destek için gelen bir taraftar, “Geçen sene sezon başında bizden destek ve sabır istedin. Fırtınalı denize geldin. Biz de seninle beraberiz. Burayı bırakıp kimseye, hiçbir yere gitmeye gerek yok. Her sene kupa alacağız diye bir şey yok. Biz bu takımı galibiyetlerle sevmedik. Bizi bırakıp hiçbir yere gitme hocam” sözleriyle seslendi.

Taraftarların ‘şampiyon teknik direktör’ tezahüratlarına karşılık Avcı, “Ben de sizi seviyorum. Duygularınız, düşünceleriniz, destekleriniz için teşekkür ederim. Mücadeleye devam edeceğiz” dedi.