Bordo mavililerde iki yedek kalecisinin takımdan ayrılması üzerine Abdullah Avcı tarafından en az bir kaleci transferi isteği oluşmuştu.

Gündeme Kasımpaşalı Ertuğrul Taşkıran ve Fenerbahçe’den ayrılan Berke özer gelmiş ama henüz bu isimler hakkında bir gelişme yaşanmamıştı.

Kampta ikinci kaleci olarak Muhammet Taha Tepe’yi değerlendiren Abdullah Avcı, kaleci rotasyonuna bir isim daha düşünüyor. Uzun süredir adı gündemde bulunan İrfan Can Eğribayat konusunda temaslar devam ediyor. Göztepe ’den ayrılmak isteyen ve bu talebini 2 kez İzmir ekibine ileten 24 yaşındaki İrfan Can’ın bonservis bedeli 2 milyon Euro olarak belirlenmişti. Bordo-Mavililer bu rakamı çok yüksek bulurken, Göztepe’nin Trabzonspor’dan 2 genç oyuncuyu kiralık istemesi planları değiştirdi.

Enis Destan’ın yanı sıra Kerem Şen ile de ilgilenen İzmir ekibine, takas artı para formülü sunulacak. Önümüzdeki günlerde her iki tarafın daha somut adımlar atması beklenirken, İrfan Can’ın yanı sıra Rizespor ’dan Gökhan Akkan ve Tarık Çetin de Trabzonspor’un gündemine gelmişti.