61trabzonhaber- 

Trabzonspor, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Jose Sosa ve Filip Novak için Haziran 2019'da harekete geçmişti. Bordo-Mavili yönetim, şubat ayı gelmesine rağmen hala iki oyuncuya da imza attırabilmiş değil.
 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yaz kampında mukavele konusu için Jose Sosa ile özel bir görüşme gerçekleştirmiş, Arjantinli oyuncu ise Ağaoğlu'na menajeriyle konuşması gerektiğini söylemişti. Öyle ki bir süre sonra; Jose Sosa, kontrat ile ilgili gelen sorulara; "Ben başkan değilim" şekline yanıt vererek topu Ağaoğlu'na atmış, Ağaoğlu da; "Ben menajer değilim" diyerek cevap vermişti.
 

Filip Novak'ta ise Trabzonspor yönetimi, oyuncu ile anlaşmaya varmasına karşın menajerin istediği primi vermemekte diretiyor. 29 yaşındaki futbolcu da kariyeri için menajerine diğer takımlarla görüşme iznini vermiş durumda. Novak her seferinde; "Gönlüm Trabzonspor'dan yana" dese de Çek futbolcu, Rodallega'nın başına gelen olayın bir benzerini yaşamak istemiyor.
 

Ağaoğlu bu duruma ne dedi?
 

Şubat ayı içerisinde hem Jose Sosa hem de Filip Novak'ın menajeri ile görüşüleceğini söyleyen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde de "UEFA kriterleri ve harcama limitlerini bekleyip öyle teklif sunacağız." ifadelerini kullanarak belirsiz bir zamanı işaret etti.