61TrabzonHaber-

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına start verdi. Bordo-Mavili ekipte Teknik Direktör Abdullah Avcı, 6 mevkide yerli ve yabancı alternatifler dahil geniş bir liste hazırladı. Bordo-Mavililerin, hücum hattında Cenk Tosun ve Halil Dervişoğlu ile ilgilendiği, hatta Halil için girişimlerin başladığı yazıldı.

Trabzonspor'a yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre; Trabzonspor'un Halil Dervişoğlu için herhangi bir resmi hamlesi olmadı. Bordo-Mavili ekibin, geçtiğimiz gün Everton'a veda eden Cenk Tosun'a yönelik ilgisi ise henüz yalanlanmadı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 28 karşılaşmada şans bulan 22 yaşındaki Dervişoğlu, 5 gol attı ve 1 asist kaydetti. Gurbetçi isim, bin 416 dakika sahada kaldı.

Daha önce defalarca kez Trabzonspor ile gündeme gelen ve aslen de Trabzonlu olan Dervişoğlu'nun kariyerine İngiltere'de devam etmesi bekleniyor.

Halil Dervişoğlu, Trabzonspor1

Değeri düştü!

En yüksek piyasa değeri olarak 4.3 milyon euro seviyelerini gören Halil Dervişoğlu, Galatasaray'da pahasını düşürdü. Dünyaca ünlü futbolcu değerleme platformu Transfermarkt'ta yer alan bilgiye göre Halil Dervişoğlu'nun mevcut piyasası 3 milyon euro bandında.