61trabzonhaber- 

Geçtiğimiz sezondan beri sakatlıklarla boğuşan Trabzonspor'da buhran yeniden kendini gösterdi. Takımın as futbolcuları birer birer sakatlanmaya başladı.
 

Savunmada önemli isimler sakat!
 

Trabzonspor'da ilk olarak Majid Hosseini'nin üç hafta boyunca sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Performansındaki düşüş nedeniyle kulübeye çekilen Hüseyin Türkmen'in yerine oynayan Manuel Da Costa da geçtiğimiz gün rahatsızlığı nedeniyle antrenmana katılmadı.

Uzun süredir takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Messias ise henüz eksiklerini kapatmış değil. Gaston Campi de Çaykur Rizespor maçında cezalı.

Beşiktaş maçının ardından kasığında ağrı olduğunu belirten Pereira ise dünkü çalışmalarda yer almadı.
 

Hücum hattı sıkıntılı!
 

Bordo-Mavili ekipte Nwakaeme, Sivasspor mücadelesindeki sakatlığının ardından hala kendini toparlayamadı. Nijeryalı futbolcu takımla birlikte çalışmalara henüz katılabilmiş değil.
 

Sturridge bildiğiniz gibi!
 

Ayak parmağındaki ödem nedeniyle birçok antrenman kaçıran Sturridge, Çaykur Rizespor mücadelesi hazırlıkları kapsamındaki antrenmanlarda yer almadı.

Sturridge'nin bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Tam iyileşti derken...

Trabzonspor'un genç futbolcusu Yusuf Sarı, antrenmanda Manuel Da Costa'ya yaptığı müdahalenin ardından yerde kaldı. Sarı, antrenmanı yarıda bıraktı.

Uzun bir sakatlık dönemi atlatan genç futbolcunun sağlık durumu henüz netleşmedi.