Trabzonspor’da tek başkan adayı olarak seçime katılacak Ertuğrul Doğan Trabzon’a gelerek ziyaretlerine başlarken ilk olarak Divan Kurulunu ziyaret etti!
 

Burada hedeflerini anlatan Ertuğrul Doğan:

‘’ 5 Yıldır Trabzonspor’un içerisindeyim. Belli başlı sorunlar olduğunu herke biliyor. Özellikle ekonomik anlamda sıkıntılı. Trabzonspor’un ekonomisini yönetilebilir duruma getirmek durumundayız. Trabzonspor kimsenin cebine sığmaz. Sürekli birilerinin desteğiyle değil kendisinin ayakta durmasının lazım. Bunun için ciddi planlamalar gerekiyor. Planlarımız net olarak hazır. Çok hızlı bir şekilde hareket edeceğiz. Ana hedefimiz ekonomik olarak Trabzonspor’u sürdürülebilir duruma getirmek. Bunu yaparken her zaman Trabzonspor yarışının içinde olacaktır. Hem ekonomiyi hem de altyapıyı düşünmek zorundayım aynı zamanda bu takımı yarıştırmak zorundayım. Ben bu şehrin sokaklarında büyüdüm. Ne istendiğini biliyorum. Trabzonspor camiasının tüm değerleriyle yapabileceği bir şey bu. Şu sözü net olarak vereyim; bu süreci çok açık şekilde yapacağız. Kim ne yapıyor, hangi proje var hepsini açık açık yapacağız. Altyapı konusunda Double Pass firmasıyla bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmanın sonuna geldik. Ana amaç şu; Trabzonspor altyapısının planlaması olmalı ve altyapı sürekli bir yasakla veya ekonomik sıkıntıda gündeme gelmemeli. Raporlama hazır. Yol haritasını beraber belirleyeceğiz. Biz tek liste olarak giriyoruz ama tek yürek olarak çıkmalıyız. Kongre herkese hayırlı olsun.

Ödenmesi gereken bu rakamlar için bir projenin kısa sürede yapılması zor. Bu paraları şu an kendi içerimizde bularak aşacağız.’’ İfadelerini kullandı.