61TrabzonHaber-

Trabzonspor, gelecek sezon hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da mücadele edecek kadronun hazırlıklarına şimdiden başladı. Bordo-Mavili ekipte Teknik Direktör Abdullah Avcı bu kapsamda yerli ve yabancı birçok yıldızı listesine dahil etti. Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, Avcı'dan listeyi alır almaz harekete geçtiklerini ifade etti. 61TrabzonHaber'in aktardığına göre; Trabzonspor'un girişimlere başladığı bir isim de PSG'nin yıldızı Julian Draxler.

Draxler transferi hamlesinin perde arkası ortaya çıktı!

Edinilen bilgilere göre; Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Draxler yerine ilk etapta Inter ile olan sözleşmesi sona eren Ivan Perisic'i listesine yazdı. Perisic'in Chelsea ile anlaşma sağladığı yönündeki güçlü iddiaların ardından Fırtına'da ibre Draxler'e döndü. Trabzonspor'un, 28 yaşındaki yıldızla görüşmek üzere bir menajere yetki verdiği aktarıldı. Zor görünen bu transfer hamlesinin nasıl sonuçlanacağı bilinmiyor. 

Perisic, Draxler, Trabzonspor

Bu sezon pek şans bulamadı!

PSG formasıyla bu sezon çıktığı 24 karşılaşmada 2 gol, 2 asist kaydeden Draxler sadece 861 dakika sahada kaldı. Alman futbolcu, yaşadığı şanssız sakatlık nedeniyle pek şans bulamadı.