Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme iddiaları ciddiye bindi. Yeni yönetim sansasyonel bir transferle başarılı futbolcuyu geri getirmeye hazırlanıyor. Önce hoca sorununu çözecek olan Trabzonspor, yeni sezonun ilk transferini Anthony Nwakaeme ile yapmayı planlıyor.

Trabzonspor'un çiçeği burnunda başkanı Ertuğrul Doğan, önce teknik direktörü sonra Anthony Nwakaeme transferini noktalayacak. Başarılı futbolcuyla resmi görüşmelere sezon bitmeden başlayacak olan Trabzonspor, eski futbolcusunu geri getirmek için tüm şartları zorlayacak.

Trabzonspor, Anthony Nwakaeme transferiyle yeni sezona sükseli bir giriş yapıp şampiyonluk yarışında olmayı hedefliyor. Deneyimli futbolcunun da geri dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Bordo-Mavililerin yeni yöneticilerinden Nevzat Kaya, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Nwakaeme'yi getirebileceğini söylemişti.

Nevzat Kaya'nın Anthony Nwakaeme sözlerinin ardından Trabzonsporlular heyecanla transferde resmi gelişmelerin yaşanmasını bekliyor. 34 yaşındaki futbolcu bu sezon Suudi liginde çıktığı 16 maçta 8 gol, 3 asistlik katkı verdi. (akşam)