Trabzonspor, sakatlık geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Edin Visca'nın yerini dolduracak ismi Belçika'da buldu. Visca'nın vatandaşı olan, Cercle Brugge forması giyen Dino Hotic, Trabzonspor'un gündemine geldi. Bordo-Mavililer, bu sezon Belçika Ligi'nde 4 gol atıp, 1 de asist yapan 27 yaşındaki oyuncu için devreye girdi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu için girişimlere başlayan Fırtına, transferi bitirmek adına teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onayını aldı.

Karadeniz temsilcisi, kulübünün tüm sözleşme uzatma ısrarını geri çeviren yıldız isim için hafta sonuna kadar somut adımlar atacak. Birçok takımın radarında olan Dino Hotic, 10 numara ve sağ kanatta oynayabiliyor. Çok yönlü bir hücumcu olmasından ötürü listeye giren Dino Hotic'e Türkiye'den farklı taliplerin de olduğu ifade ediliyor.

Maribor altyapısından yetişip uzun yıllar A Takım formasını da giydikten sonra Belçika'da Cercle Brugge'e transfer olan Dino Hotic, altyaş kategorilerinde Slovenya Milli Takımı'nda oynamıştı. A Milli Takım tercihini ise Bosna-Hersek Milli Takımı'ndan yana kullanan oyuncu, ülkesi için de 4 kez şans buldu. Dino Hotic, 94 kez sahaya çıktığı Belçika Ligi'nde ise 16 gol atıp 15 de asist yaptı. Skorer kimliğinin yanı sıra sürati ve birebirlerdeki etkili performanslarıyla dikkat çeken oyuncunun maliyetinin de uygun olması Trabzonspor'un iştahını kabartıyor. (fanatik)