Trabzonspor'un gelecek sezon için prensipte anlaştığı ileri sürülen Rangers'ın ön liberosu John Lundstram'a, İngiltere Premier Lig'e yükselen Ipswich Town'ın da talip olduğu iddia edildi.

The Scottish Sun'ın haberine göre; İngiliz takımı, bordo mavili kulübün Lundstram ile ilgili transfer girişiminin başarısız olmasını umarak geç de olsa bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Haberde, 30 yaşındaki futbolcunun Rangers ile sözleşmesinin gelecek yaz sona ereceği ve Trabzonspor ile transfer görüşmesi yaptığı belirtildi. 

Ancak Ipswich, gelecek sezon Premier Lig'de oynayacak olmasının avantajını kullanarak İngiliz orta sahayı ikna etmeye çalışıyor.

Tam 22 yıl sonra İngiltere'nin en üst düzey liginde mücadele edecek olan mavi beyazlılarda, teknik direktör Kieran McKenna'nın gelecek sezon için kadroyu deneyimli isimlerle takviye etmek istediği ve bu kapsamda Lundstram'ın transferini hedeflediği belirtildi.

Onuachu'nun alternatifleri o iki isim! Onuachu'nun alternatifleri o iki isim!

Bu arada Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement'in de John Lundstram'ın takımda kalmasını istediği ancak İskoç ekibinin futbolcuyu elinde tutma umudunun azaldığı vurgulandı.

Lundstram bu sezon Rangers formasıyla 50 maça çıktı ve 2 gol, 7 asistlik performans sergiledi.
IMG_9631