Trabzonspor resmi sitesinden verilen bilgilere göre Trabzonspor taraftarları için özel bir etkinlik yapacak.

Türkiye, futbolda aktif taraftarlık deneyimlerinden birine sahne olacak. Camp Nou, Wanda Metropolitano, Mestalla, Stadion Maksimir'in tanıklık ettiği etkinliğin aynısı Akyazı Stadı'nda yaşanacak! 'Live the Dream' sloganıyla dünyanın birçok yerinde destekledikleri takımların stadyumlarında taraftarlara 11’e 11 gerçek bir futbol maçı deneyimini yaşatan Socios.com, şimdi de Trabzonspor taraftarlarına aynı unutulmaz fırsatı tanıyor. $TRA Fan Token sahipleri, 19 Kasım 2022’de Akyazı Stadı’nda hakemler yönetiminde 11’e 11 maç yapacak.

'Live the Dream' Trabzon'da

Dünyanın en büyük taraftar etkileşim ve ödüllendirme platformu Socios.com, Trabzonspor Kulübü ile birlikte Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Socios.com uygulamasını indirerek Trabzonspor’un Resmi Fan Tokenı $TRA Fan Token alan taraftarlar, Akyazı Stadı’nda gerçek bir futbol maçı deneyimini yaşayacak. Tıpkı profesyonel bir futbol maçında olduğu gibi Trabzonspor formaları ile seremoni eşliğinde isimleri anons edilerek sahaya çıkacak $TRA Fan Token sahibi taraftarların bu heyecanlı mücadelesini gerçek bir hakem yönetecek.

Sürpriz isimlerle tanışma şansı

31 Ekim 2022 tarihinde Socios.com uygulaması üzerinden başlayacak başvurular 8 Kasım 2022 tarihine kadar sürecek. 'Bordo Takım' ve 'Mavi Takım' olmak üzere, 11’e 11 maç yapacak olan şanslı taraftarlar, 19 Kasım’da Akyazı Stadı’nda gerçek bir futbol deneyimini yaşarken, birbirinden sürpriz isimlerle tanışma ve eğlenceli aktivitelere katılma fırsatını elde edecek.