61TRABZONHABER-SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer sezonunun bitimine kısa bir süre kala 3-4 oyuncu ile görüşmeleri sürdürdüklerini ifade etmişti. Bordo-Mavili ekibin, gündemine aldığı ve hatta masaya oturduğu isimlerden birisinin Mikel Ndubusi Agu olduğu belirtildi.

Trabzonspor'un bu transferde sona yaklaştığı, menajer ücreti gibi detaylardan dolayı ufak pürüzlerin yaşandığı aktarıldı. Bu sorunların çözülmesi halinde imzanın gelebileceği belirtildi.

İddiaya göre; Trabzonspor, Mikel Agu ile görüşüyor. 27 yaşındaki ön liberonun menajeri ile masaya oturan Bordo-Mavili ekip, transferde sona yaklaşsa da menajerlik ücretinden çıkan bazı pürüzler Karadeniz temsilcisinin transferi bitirmesine engel oluyor. Trabzonspor'un, bu problem çözülene kadar anlaşmaya yanaşmayabilir.

Mikel Agu kimdir?

17 Mayıs 1993 tarihinde doğan Mikel Ndubusi Agu, kariyerine Porto altyapısında başladı. Yetenekli futbolcu daha sonra  Brügge, Vitoria Setubal gibi takımlara kiralandı. Türkiye'de de kiralık olarak Bursaspor'da forma giyen Agu, daha sonra tekrar Vitoria Setubal'e imza attı. Buradaki kiralık sözleşmesi sona eren ön libero, geçtiğimiz sezon Vitoria Guimaraes'e transfer oldu.