Sarı lacivertlilerde 4 günlük Antalya kampı öncesi sakatlar nedeniyle Altay Bayındır, Enner Valencia, Emre Mor, Ezgjan Alioski, Luan Peres, Arda Güler ve Joao Pedro’nun İstanbul’da kalmaları keyifleri kaçırdı.

Dünya Kupası’ndan Ekvador Milli Takımı’nda yaşadığı diz sakatlığı problemiyle dönen ve 2 haftalık tedavi sürecinin ardından takıma katılacağı açıklanan Enner Valencia’nın Trabzonspor maçına yetişememe ihtimali var. Fenerbahçe sağlık ekibi yıldız futbolcunun tedavisi için seferber olurken Valencia’nın güçlü fiziğiyle tüm sakatlıklardan erken dönmesi kritik karşılaşmada oynama ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Bir başka sarsıcı sakatlık bilgisiyse yine kafile ile birlikte Antalya’ya götürülmeyen Ezgjan Alioski’den geldi. Kuzey Makedonyalı oyuncunun durumu ile ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada “Antrenmanda yaşadığı kasık ağrısı nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde çekilen MR’ında 2. derece zorlanma tespit edilen Ezgjan Alioski ise 2-3 haftalık tedavi sürecinin ardından antrenmanlara başlayacaktır” denildi.