Trabzonspor lige bu sezon maddi ve sportif açıdan en sıkıntılı başlayan kulüplerden biri oldu. Ancak yapılan iyileştirmeler sonucu rotasını çizdi ve belli bir başarı yakaladı.

Bordo mavili ekip son dakikalarda yediği gollere ise çare bulamadı.

Fenerbahçe karşısında 90+6’da kalesinde gördüğü golle 3 puanı kaçıran ve Kadıköy'de 22 yıllık hasreti bitiremeyen Trabzonspor, bu sezon son anlarda yediği goller yüzünden 10 puan kayıp yaşadı.

Fırtına ligin ilk yarısında Ankaragücü karşısında 2-1 öndeyken 90. dakikada yediği golle sahadan 2-2 beraberlikle, evinde oynadığı Bursaspor maçını 1-0 önde götürürken, 87. dakikada yediği golle sahadan 1-1 beraberlikle, deplasmanda Beşiktaş karşısında 2-1 öndeyken 90+6'da yediği golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Kasımpaşa maçında ise 2-1 önde getirdiği maçı 90 dakikada penaltıdan yediği golle 2-2 bitirdi.

Trabzonspor son olarak dün akşam deplasmanda 1-0 önde getirdiği Fenerbahçe maçını 90+6'da yediği golle 1-1 beraberlikle bitirdi. Karadeniz ekibi 5 maçta son dakikalarda yediği golleri kalesinde görmemiş olsaydı, 63 puanla ligin zirvesinde yer alabilecekti.