Trabzonspor, 8. dakikada Marc Bartra'nın attığı golle öne geçti. Fatih Karagümrük, bu gole 14'te Mbaye Diagne ile karşılık erdi. Senegalli oyuncu ligde 20 gole ulaştı ve Elvir Boliç ve Alex de Souza'nın ardından Süper Lig tarihinde 2 ve daha fazla sezonda 20+ gol atan 3. oyuncu oldu.

Trabzonspor, 20'de yeniden öne geçti. Trezeguet'in vuruşunda Fatih Karagümrük kalecisi Batuhan Şen büyük bir hata yaptı. Batuhan'ın kontrol edemedi top fileleri gitti. Bu gol Batuhan'a (Kendi kalesine) yazıldı. Trezeguet, bu kez 35. dakikada şık bir vuruşta takımını 3-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda da hız kesmeyen Trabzonspor, yine Trezeguet ile golü buldu ve 51'de durum 4-1'e geldi. Bordo-mavili takım, 57. dakikada Abdülkadir Ömür ile 5. golü buldu. Ancak VAR incelemesinin ardından bu gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti.

Geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe'ye kaybeden Trabzonspor, iç sahada üst üste 2. galibiyetini elde etti ve 51 puana ulaştı. Fatih Karagümrük ise 44 puanda kaldı.

Trabzonspor, ligde gelecek hafta Giresunspor deplasmanına gidecek. Fatih Karagümrük, sahasında Kayserispor'u misafir edecek.