Trabzonspor, Süper Lig'in 38'inci ve son haftasında Başakşehir'e konuk olacak. 22 Mayıs Pazar günü (Yarın) saat 16.00'da oynanacak mücadele İstanbul temsilcisi için final değerinde.

Süper Lig'de 62 puanla 4'üncü sırada yer alan Başakşehir, en yakın takipçisi Alanyaspor'un sadece 1 puan önünde bulunuyor. Avrupa'yı hedef belirleyen Turuncu-Lacivertli takım, Trabzonspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Başakşehir, Bordo-Mavilileri mağlup edemezse ve Alanyaspor, Karagümrük karşısında galip gelirse İstanbul ekibi Avrupa'ya gidemeyecek. Bu kapsamda çalışmalarına sıkı şekilde devam eden Başakşehir, yarın varını yoğunu sahaya koyacak.

Öte yandan Trabzonspor da Başakşehir ile henüz kapatmadığı hesap için prestij maçı olarak görülen mücadeleye as kadroyla çıkacak. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da Başakşehir karşılaşmasının sıradan bir maç gibi olmadığını öğrencilerine aktardı.

Başakşehir-Trabzonspor1-2

Vole'de konuşan futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu; "Trabzonspor ile Başakşehir arasında; şampiyonluk yarışında bir çatışma yaşandı. O yüzden ben Trabzonspor'un Başakşehir maçını bırakacağını hiç düşünmüyorum. Hatta ben Trabzonspor'un Başakşehir'i Avrupa'dan edeceğini düşünüyorum. Başakşehir kendini çok zor bir duruma soktu." dedi.