Spor Toto Süper Lig’in 22. Haftasında Trabzonspor kendi evinde bu akşam saat 20:00’da Antalyaspor’u konuk edecek.

Antalyaspor ile oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kaybeden Trabzonspor (1B), daha önceki 15 karşılaşmada aynı sayıda yenilgi almıştı (10G 3B 2M).

İLK MAÇ 5-2 BİTTİ

Bu sezon Trabzonspor ile oynadığı Süper Lig maçını 5-2 kazanan Antalyaspor, daha önce bordo-mavilileri aynı sezonda iki kez mağlup edemedi.

DAHA FAZLA GOL YEDİĞİ TEK SEZON VAR

Süper Lig'in ilk yarısındaki maçta Antalyaspor'a 5-2 mağlup olan Trabzonspor'un lig tarihinde kırmızı-beyazlılardan daha fazla gol yediği tek sezon 2016/17'ydi (7).

35 MAÇTIR İÇ SAHADA YENİLMİYOR

Süper Lig'de devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisinin sahibi olan Trabzonspor (23G 12B), son dört karşılaşmayı gol yemeden kazandı. Bordo-mavililer, seyircisi önünde bu şekilde üst üste beş galibiyet aldığı son süreci Şubat-Nisan 2004 arasında yaşadı.

ANTALYASPOR FORMSUZ

Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçında 17 puan kaybeden Antalyaspor (1G 1B 5M), daha önceki dokuz karşılaşmada yenilgi almamış ve olası 27 puanın 21'ini hanesine yazdırmıştı (6G 3B).

AVCI İLE ÜST ÜSTE MAĞLUBİYET YOK

Son Süper Lig maçında Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde üst üste iki yenilgi almadı (90 maç).