61trabzonhaber.com

Trabzon'un yetiştirdiği önemli futbol adamlarından ve Trabzonspor futbolcu izleme komitesinde de görev alan Suat Tekelioğlu 61 yaşında hayatını kaybetti.

Daha önce rutin kontrollerde kalbindeki bazı damarların tıkalı olduğu anlaşılan Suat Tekelioğlu İstanbul’a gitmiş ve burada kalbinin bir damarına stent takılmıştı.

Dün akşamüzeri ağrıları arttığı öğrenilen Tekelioğlu’na ikinci bir stent operasyonu yapıldığı belirtilirken, buna rağmen bu sabaha karşı aşırı tansiyon düşüklüğünden fenalaştığı öğrenilen Tekelioğlu’nun hayatını kaybettiği bildirildi.

Suat Tekelioğlu aynı zamanda Trabzonspor izleme komitesinde görev yapıyordu. Suat Tekelioğlu aynı zamanda Trabzonlu teknik adam Sadi Tekelioğlu'nun da kardeşidir.

Tekelioğlu’nun kardeşi Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şube başkanı Hayri Tekelioğlu da daha önce kalp krizi geçirmişti. Hayri Tekelioğlu’nun yoğun bakımdaki tedavisi ise birkaç aydır devam ediyor.

Merhum Tekelioğlu’nun cenazesinin 29 Eylül 2019 tarihinde (yarın) öğle namazına müteakip Trabzon İskenderpaşa Camii’nden kaldırılacağı öğrenildi.

61trabzonhaber ailesi olarak merhum Suat Tekelioğlu’na Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.