Müge Anlı ile Tatlı Sert programında mide bulandıran Pınar Kaynak cinayeti Türkiye'yi sarstı! 24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak; 15 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'da vahşi bir cinayete kurban gitti. Aile, kızlarının katilini aramak için Müge Anlı'ya başvurdu! Yol kenarındaki ormanlık alanda ölü olarak bulunan genç kadının göğsüne ve kollarına aldığı bıçak darbelerine rastlanırken, başının da taşla ezildiği anlaşıldı. Vücudunda 5 ayrı sperm örneği bulunan Pınar Kaynak'ın katili ya da katilleri kimler? Türkiye'nin gündemine oturan Pınar Kaynak'ın katliamı hakkında arkadaşı Tuğba çarpıcı açıklamalarda bulundu.

24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak; 15 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'da vahşi bir cinayete kurban gitti.. Yol kenarındaki ormanlık alanda ölü olarak bulunan genç kadının göğsüne ve kollarına aldığı bıçak darbelerine rastlanırken, başının da taşla ezildiği anlaşıldı.

Dehşet dolu cinayeti araştıran Polis, bir çocuk annesi talihsiz kadının, o gece buluştuğu arkadaşlarına ulaştı… Pınar Kaynak'la buluşan Nuri ve Arın isimli iki arkadaşı, o gece saat 12.30 gibi genç kadını ıssız bir yerde bıraktıklarını söylemişlerdi.

ARABANIN MODELİ VE RENGİNİ SÖYLEDİ

Bugün programa bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici, olayın yaşandığı yerin karşısında oturduklarını söyledi. Olayın yaşandığı zaman 13 ve 15 yaşındaki kardeşlerinin evin önünde açık kahverengi Brodway model araçta birkaç kişi olduğunu belirten seyirci, araç içindekilerin alkol aldıklarını ve bir kızın da cama vurarak 'kurtarın beni' dediğini duyduklarını dile getirdi.

ekran-resmi-2020-01-24-12-44-58.png

İŞTE TUĞBA'NIN RÖPORTAJI

Pınar'ın arkadaşı Tuğba, "Pınar öldürülmeden önce Arın ile buluştu. O akşam alkol almışlardı. Ben saat geç olunca ayrıldım. Onlar birlikte gitmişti. Sonra gece Arın aradı 'Pınar bağırıp çağırıp gitti' dedi." şeklinde konuştu.

DAYISINDAN ŞÜPHELENİLİYOR

Daha sonra Pınar ile konuştuğunu söyleyen Tuğba, "Pınar dışarıda kalmış. Daha sonraki gece de öldürüldü. Pınar'ın sevdiği Murat, Pınar'ın dayısından şüpheleniyor" şeklinde konuştu.

Pınar'ın babası Mehmet Kaymaz, kızı ile arkadaşı Tuğba'nın sabahlara kadar diskolara gittiğini ve kızını evde tutamadıklarını ifade etti. Tuğba ise öyle bir şey olmadığını ancak Pınar'ın dışarıda eğlenmeyi sevdiğini, birden fazla erkek arkadaşı olduğunu iddia etti.

OTOPSİ RAPORU KAN DONDURDU!

Hala gizemini koruyan o gecenin sabahında arkadaşlarının bıraktığını söylediği yerin bir kilometre kadar uzağında ölü olarak bulunan Pınar Kaynak'ın, otopsi raporunda ise korkunç bulgulara rastlanmıştı…

VÜCUDUNDA 5 AYRI SPERM ÖRNEĞİ BULUNDU!

İşkence görüp, tecavüz edildikten sonra öldürüldüğü ortaya çıkan Pınar Kaynak'ın, vücudunda 5 ayrı sperm örneği bulundu. Talihsiz kadının, 15 Ağustos 2017 tarihinde buluştuğu iki arkadaşı ise jandarmanın yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi…

'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla dava açılan iki zanlı, Adli Tıp Kurumundan gelen rapor üzerine yaklaşık iki buçuk yılın ardından adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Çünkü kurbanın üzerinde çıkan sperm örnekleri, sanıklarla uyuşmamıştı.

"SEVGİLİSİ SÜREKLİ DÖVÜYORDU!"

Pınar Kaynak'ın üvey annesinin iddiasına göre; genç kadının gerçek annesi Arın ile görüşüyordu. Sonrasında ise annesinden ayrılan Arın, Pınar Kaynak ile birlikte olmaya başladı. Olayın olduğu gecede birlikte oldukları ortaya çıkan olayın gerçek yüzü merak ediliyor. Pınar Kaynak'ın eski eşi, verdiği röportajda çocuklarını görmek için Pınar'ın evine gittiğini ve daha sonra Murat isminde bir adamın içeri girip Pınar'ı öldüresiye dövdüğünü söyledi. Kendisinin müdahale etmesinin ardından evi terk ettiğini söylüyor.

"LAYIĞINI BULDU!"

Öte yandan, Pınar Kaynak'ın eski kayınvalidesi ise, ölümün yaşandığı gün Murat'ı telefondan arayıp "neden böyle oldu" diye sorduğunda, "Layığını buldu. Öldü, siz de kurtuldunuz" dediğini söyledi.