61TRABZONHABER - HABER SERVİSİ- Trabzon’un Boztepe Mahallesi’nde bulunan Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde yatan hastalar kötü koku nedeniyle canlarından bezdi.

Kemik hastanesinin Fizik Tedavi bölümünün 1. katında bulunan tuvalet akarları, dayanılmaz bir kokuya sebep oluyor.

Bu katta yatan hastalar bu kokuya mecbur bırakılırken, hasta yakınları adeta isyan noktasına geldi.

Hasta yakınları kısa süreliğine bile bu kokuya dayanamadıklarını belirtirken, orada yatan hastaların bu kötü kokuya her gün tahammül etmek zorunda bırakıldıkları söyleyerek yetkililerin bu duruma acil çözüm bulmalarını istiyorlar.

TAHAMMÜL EDİLEMEZ DURUMA GELDİ

Konuyla ilgili 61trabzonhaber’e şikayetlerini ileten hasta yakınları, “Böyle bir kokunun varlığından yetkililerin haberi yok mu? Orada yatan hastalar tuvalet kokusuyla adeta boğuşuyor. Bizler hasta yakını olarak 5-10 dakika bile bu kokuya tahammül edemezken, gecesi gündüzü orada geçen hasta buna nasıl dayansın? Hastanedeki yetkililerin buna çözüm bulmamasına şaşırıyoruz.” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Öte yandan yine hastanenin çatısının bir bölümünün onarım aşamasında olduğunu belirten bir hasta yakını, dikkatini çeken bir durumu paylaşırken, hem de kayda aldığı görüntüleri haber servisimize ulaştırdı.

GÜVENLİK ÖNLEMİ OLMAKSIZIN ÇALIŞIYORLAR

Hastane çatısından aşağıdaki kamyonun kasasına tuğla atılırken çekilen görüntüler de tepki görecek türden. Zira hiçbir güvenlik önlemi alınmadan aşağı savrulan tuğlaların hedef şaşırması sonucu meydana gelebilecek bir kaza kaçınılmaz olabilir.

Hastane pencerelerinin açık olduğu bir zamanda tuğlalar aşağı savrulurken, çalışan işçilerin de hiçbir güvenlik önlemi almamış olmaları dikkat çekiyor.