Bölgesel

Trabzon'da TYP başvuruları başladı! 18 kişi alınacak

Abone Ol

TYP başvurularıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında yurtlarda çalıştırılmak üzere 18 kişi 5 ay süre istihdam edilecek. Bugün başlayan başvurular 23 Eylül 2022 itibarıyla son bulacak.

Başvurular internet üzerinden http://esube.iskur.gov.tr ve e-devlet ya da Alo-170 üzerinden yapılacak. Tamamı 28 Eylül’de 2022’de noter kurası yoluyla belirlenecek olan katılımcılar 3 Ekim 2022’de işbaşı yapacak. Noter kurası, 28 Eylül 2022 tarihinde Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda çekilecektir. Akçaabat’taki Münür Özkurt Yurt Müdürlüğü için 5 erkek işçi alınacak.

Tonya Yurt Müdürlüğünde 3 kadın iş başı yapacak.  Beşikdüzü Yurt Müdürlüğünde 1, Trabzon Yurt Müdürlüğünde 1, Ortahisar Ahmet Yaşar Efendi Yurt Müdürlüğünde 2 erkek istihdam edilecek.  Ortahisar Yurt Müdürlüğünde 2 kadın, Yomra Yurt Müdürlüğünde 2 kadın, Sürmene İsminaz Kanca Yurt Müdürlüğünde 1 erkek, Ortahisar Gülbahar Hatun Yurt Müdürlüğünde de 1 kadın olmak üzere toplam 18 kişi işbaşı yapacak.

Abone Ol