Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşayan çocuklar için yapılan proje hakkında bilgi veren Trabzon Gönüllüler Derneği Genel Sekreteri Gökhan Sağlam; dernek olarak Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşayan altın kalpli çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve gönüllerine dokunmak için el ele verdik dedi.

Projemizin mimarı Neslihan Eyüboğlu hanımefendidir. Neslihan Hanım yönetime önemli ve anlamlı projeyi sununca yönetici arkadaşlarımızla oy birliği ile kabul ettik ve neler yapabilirizi düşündük istişarelerde bulunduk.

Bu dünyada mutluluğu en çok çocuklar hak ettiğinden onları mutlu etmek için bir şeyler yapmak ve sonucunda onların mutluluğunu görmek tüm çabalara değiyor.

Çalışmalarımızın güzel bir şekilde ilerlemesi ve sonunda da çocuklarımızın gözlerinde ki mutluluğu görmek bizlere tarifsiz bir sevinç yaşatıyor.

Dernek yöneticilerimizin her biri bu projenin önemini bilerek çok titiz ve hassas çalışmalar yaptı.

Kurum ile resmi işlemleri en hızlı şekilde başlatıp, ihtiyaç listesini belirleyerek projemizi faaliyete geçirdik. Kısa bir süre zarfında da başarılı bir şekilde bitirdik.

Şeffaflığımız, titizliğimiz, güvenilirliğimiz, kanunlara ve yönetmeliğe göre hareket etmemiz; Türkiye'nin dört bir köşesinden gönlü güzel insanların desteklerini almamızı sağlıyor. Bu da projelerimizden tez zamanda sonuç almamızı sağlıyor şeklinde konuştu.

Dernek yöneticilerimiz, üyelerimiz ve projemize destek veren GÖNLÜ GÜZEL GÖNÜLLÜLERİMİZ ile birlikte bu güzel projemizi de başarılı bir şekilde bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Her birine ayrı ayrı şükranlarımı, teşekkürlerimi iletiyorum bu gurur hepimizin, iyi ki varsınız ifadelerini kullandı.

Gönüllere dokunmak için çalışmalarının hep devam edeceğini söyleyen Sağlam cümlelerini "dünyayı iyilik kurtaracak" sözüyle sonlandırdı.