61TRABZONHABER.COM - THY Trabzon seferleri,  yurt içinde en pahalı uçuşlar olarak Trabzonluların canını yakıyor. Bu konuda sosyal medya ve bazı basın organlarında tepkiler dile getiriliyor olsa da,  çözüm üretilebilmiş değil. Özellikle iktidar mensubu 4 milletvekilinin, bu konuda bir çözüm ortaya koyamamış olması tepkileri de beraberinde getiriyor.

Oysa Diyarbakır milletvekili ve eski bakan Mehdi Eker, Diyarbakır’a yapılan benzer seferlerin pahalı olması sebebi ile THY Yönetim Kurulu başkanı İlker Aycı ile görüşerek bu konuda hemşerilerinin şikayetlerini dile getirip, konunun çözümlenmesini istedi. Eski bakan Eker, bölge halkı ve seçmeni olan Diyarbakırlılar için Türk Hava Yolları(THY)  yönetim kurulu başkanı Aycı’dan, çözüm için söz aldı.

Peki,  gerek muhalefet, gerek medya, gerekse sosyal medya üzerinden, Trabzon için 800 lirayı bulan yurt içi uçuşlardaki fiyat pahalılığı serzenişlerine, Trabzon’un iktidara mensup milletvekilleri neden duyarsız kalıyor? Trabzonlu vatandaşların bu derdine çözümü kim üretecek?

277be8c0-96f2-426d-a510-0b285600a89e.jpg