Trabzonspor ile Konyaspor’un 2-2 berabere kaldığı maçın ardından spor yorumcusu Ogün Temizkanoğlu mücadeleyi yorumladı ve şunları söyledi:

"KOPMUŞ RAKİBE OYNAMAK KOLAYDIR"

2-0'dan 2-2 olduğunda oyundan kopmuş bir rakibe karşı oynamak çok kolaydır. Trabzonspor ister istemez sistem değişikliğine gitti. Konyaspor beraberliği yakadığında da aynı oyununu devam ettirdi.

"KONYASPOR TESLİM OLMUYOR"

Konyaspor teslim olmuyor. Trabzonspor'da her bir futbolcu inanılmaz bir tempo yaptı. Zor bir maçtan çıktı. Ona rağmen kendini kaybetmedi ve maça yüksek tempoyla başlayıp istediğini aldı.

"TEMPOYLA İSTEDİĞİNİ ALIYOR"

Trabzonspor tempoyla istediğini alıyor. Kötü tarafı tempoyu düşürdüğü zaman bu takım düşüyor. Defans yaparken çok büyük zorluk çekiyor. Topu rakibe bıraktıkları anda sürekli pozisyon veriyor. 1-0' rağmen pozisyon veriyorlar.

"OYUN ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRMELİ"

Bazı tempo ve oyun anlayışını değiştirmesi lazım. Kazandığınız maçlarda da sorun vardı. Trabzonspor'un defansında sıkıntı vardı zaten. Buna bir önlem alması gerekiyor hocanın"

"SÖYLEYECEK BİR ŞEY YOK"

Herkesin aklında Diouf'un attığı gol kalacaktır. Son golde biz bile izlerken eline değip değmediğini kestiremedik. Burada söyleyecek pek bir şey yok.

"ŞAMPİYONUN OYUNU YOK"

Maçtan önce şampiyonluk için taraftara ihtiyacımız var dedi. Geçen seneki oyun yok. Mağlup duruma düşse de bir güven vardı taraftarda ama bu sene öyle bir şey yok. Bu sene kazandıkları maçları da taraftarı tatmin etmedi.

"SÜREKLİ GOL ARIYORDU"

Geçen sezon sürekli gol arayan bir takım vardı. İlk 30 dakika taraftarı mutlu ediyor. Ama geriye çekilip beklediği zaman sıkıntı yaşıyor. Kazandığı zaman yaptığı hatalardan ders çıkarması gerekiyor.