Dün S Sport Plus uygulamasından yayınlanacağı açıklanan Suudi Arabistan Ligi’nin TV yayıncısı da belli oldu!
Portekizli yıldız Ronaldo'nun sahne alacağı Suudi Arabistan Ligi maçları, sezon boyunca canlı yayınla TVNET ekranlarında olacak.

Birçok yıldız transferle futbolseverlerin ilgisini çeken Suudi Arabistan Ligi, bu sezon da büyük heyecan vadediyor. Özellikle Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'a imza atması, gözleri Suudi Arabistan Ligi'ne çevirdi. Merakla beklenen maçların yayın hakları, önümüzdeki dönemde Albayrak Medya'da olacak.

Heyecan, Cristiano Ronaldolu Al Nassr ile Al İttifak arasında oynanacak müsabakayla başlayacak. 22 Ocak Pazar günü 20.30'da oynanacak Al Nassr-Al İttifak karşılaşması, TVNET'ten canlı yayınlanacak.

Al Nassr, 16 takımlı Suudi Arabistan Ligi'nde 13 maçta topladığı 30 puan ile bir maç eksiğiyle 2. sırada bulunuyor. Ligin zirvesinde 14 maçta 31 puan toplayan İttihad bulunuyor.

Berat Özdemir Arabistan Ligi'nde

Eski Trabzonspor futbolcusu Berat Özdemir, şyu an lider olar İttifak takımında forma giyiyor. Oyuncunun transferinden bordo mavililer 2.44 milyon Euro kazanmıştı. Arabistan Ligi'nde 12 maçta oynama şansı bulan Berat Özdemir'in 1 golü bulunuyor.

Nwakaeme ve Boupenda Arabistan Ligi'nde

Suudi Arabistan Ligi'nde Berat Özdemir, Gustavo ve Talisca'nın yanı sıra Türkiye'de forma giymiş oyuncalar da bulunuyor. Bunlardan bazıları ise Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme, Süper Lig'de gol kralı olan Aaron Boupenda ve Marcel Tisserand. Ayrıca Mousa Marega, Adam Maher, Ghislain Konan, Felipe Caicedo gibi kariyerli futbolcular da Arabistan'da top koşturuyor.