30 Temmuz Cumartesi günü saat 20:45’te Atatürk olimpiyat stadyumunda oynanacak Süper Kupa maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Rıza Çalımbay.

Çalımbay, ilk hedeflerinin yarın Trabzonspor ile oynanacak Süper Kupa maçını kazanmak olduğunu vurgulayarak, "Trabzonspor daha moralli bir takım, geçen sene şampiyon oldu. Biz de aynı şekilde kupada şampiyon olduk. Moralli 2 takımın hak ederek geldiği yerde, güzel bir final maçı olacak. Bu da bütün oyuncular ve kulüp için, herkes için bir prestij maçı. Tek maç oynayacağız ve tek hedef kazanmak. Önemli olan maça konsantre olmak. Her şeyin üst düzeyde olması gerekiyor. Herkes bu işin bilincinde, karşılaşmanın ve kupanın ne kadar önemli olduğunu biliyor. Bunun için de tek amacımız kazanmak, başka bir düşüncemiz yok." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da çok sayıda Sivaslı olduğunu, Süper Kupa maçında kırmızı-beyazlı taraftarın takımı yalnız bırakmayacağına inandığını anlatan Çalımbay, taraftar desteğiyle maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.