61trabzonhaber- 

Bordo-Mavili ekibin sezon başında renklerine bağladığı Daniel Sturridge, Trabzonspor forması ile sadece 6 karşılaşmaya ilk 11'de başlama fırsatı buldu.
 

Sakatlığını ve ağrılarını öne süren İngiliz yıldız geldiği günden itibaren Süper Lig'de yalnız 443 dakika oyunda kalabildi.
 

Söz konusu gelişmeler; Sturridge'ye harcanan para ile oyuncudan alınan verim tartışmalarını beraberinde getirdi.
 

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada İngiliz golcüye 1.5 milyon euro garanti+2 milyon euro imza parası ödeneceği belirtilse de gerçek miktarın epey farklı olduğu ifade edildi.
 

Sturridge'yi Trabzonspor'a getiren menajerlik şirketleri; Sturridge Sports Managemet'e 900 bin euro, Altın Gol Spor Menajerlik'e de 350 bin euro+KDV ödeneceği öğrenildi.
 

Ayrıca; Sturridge'ye yapılacak olan her ödemenin yüzde sekizi kadar da menajerlik hizmet bedeli verileceği ve yıldız futbolcunun sadece ilk yıl maliyetinin 5 milyon euroyu aşacağı öne sürüldü.
 

Öte yandan; Sturridge ve manejerlik şirketlerine yapılacak olan ödemelerin, Sturridge'nin sözleşmesinin sürdüğü her sene için yineleneceği kaydedildi. Bu durum da tek futbolcu için olan total giderin 3 sene içerisinde 15 milyon euro seviyelerine çıkabileceği anlamına geliyor.