61trabzonhaber-spor servisi

Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan Sivasspor’un iki oyuncusu Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç için kulübü transfer izni verecek. Sivasspor kulübünden edinilen bilgiye göre, Trabzonspor  ile birlikte İstanbul takımlarının da gündeminde olan ve yerli futbolcu transfer listesinde büyük takımların iştahını kabartan iki oyuncu da, özellikle Trabzonspor ‘un iştahını kabartıyor.

Edinilen bilgiye göre Trabzonspor yönetiminin, iki futbolcunun menajeri ile de görüşmeleri devam ederken, Sivasspor’un da sezon sonu mukaveleleri bitecek iki yeteneği, bonservis bedelsiz kaptırmamak için Ocak ayında bedelli olarak satacağı ve bu yönde Sivas yönetiminin karar aldığı bilgisine ulaşıldı. Başkan Mecnun Odyakmaz’ın, Mert Hakan ve Emre Kılınç için 4-5 milyon Euro civarında bir gelir beklediği ve bu parayla da, ligin ikinci devresinde parasal sıkıntıları çözmeyi hedeflediği ileri sürülüyor.

Sivasspor’da önemli çıkış gösteren Mert Hakan ve Emre Kılınç, özellikle Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin gündemini bir hayli meşgul ediyor.