Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ve vatandaşla görüşen CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez, “Yorgunluğumuz yok. İnancımız, iddiamız ve coşkumuz var. Sona yaklaşıyoruz. Bu saatten sonra kimse buranın çocuğudur, yörenin uşağıdır diye oylarını yanlış yerlere vermesin” açıklamasını yaptı.

MİLLET İTTİFAKI BİRDİR

Seçimlere 10 günden az bir süre kaldığını belirten Suiçmez, “Maratonlarda da uzun soluklu koşularda da 400 metre olsun, 800 metre olsun, Bin 200 metre koşuları  olsun, hangisini koşsanız o kuvvetinizi özellikle uzun koşularda gücünüzü birden tüketmezsiniz, orantılı olarak kullanırsınız. Ama son depar bütün gücünüzü kullanırsınız. Ondan sonra ipi göğüsledikten sonra birçok atlet yere düşer, uzanırlar. Biz depar dönemindeyiz yani Millet İttifakının birleşenleri olarak gücümüzü artık bu son günlerde 15’inde yerlere serilecek şekilde kullanıyoruz” dedi. “Milletimiz için uykuyu önemsemiyoruz, yemek içmek de önemli değil. Yorgunluk görülebilir ama beynimizde o yorgunluğun eseri yok” ifadesini kullanan Suiçmez, “Kenetlendiğimiz doğrular; gücümüzü göstermek, bunları göndermek, iktidarı kazanmak. Hedefimizden bir saniye bile vazgeçmiş değiliz. Duraklamayacağız. Şu ana kadar çok büyük fedakarlıkla görevlerini yürüten ilçe başkanlarımıza Millet İttifakımız içindeki tüm yönetici arkadaşlarımıza ve her türlü zorluğa karşı bu İttifakı savunan partililerimize çok teşekkür ediyorum. Bu teşekküre tüm ittifak partililerimiz dahildir” vurgusunu yaptı.

0f1bc3db-a9e2-42a0-b481-f2ca1f16eb3e

SÖZ; ADLİYE KURULACAK

Beşikdüzü’nü “Trabzon’un aydınlık yüzü” olarak niteleyen Av. Sibel Suiçmez, Belediye Başkanı Ramis Uzun’a üst üste teşekkür ettikten sonra, “Beşikdüzümüz bizim aydınlık geleceğimizi temsil ediyor. Parti olarak tek alabildiğimiz ilçemiz burası. Belediye Başkanımıza da özellikle teşekkür ediyoruz. Ne kadar zor bir görev üstlendiğini de biliyoruz. Buraya adliyeyi getirmeye söz verdiğini belirtiyor, bu söz bizim de sözümüzdür. Beşikdüzlüler bundan emin olsunlar. Best Otel’in hukuk zaferi kazanmasında çok büyük katkısı var. Arkasında duracağız. Kişisel olarak bizim gitmemizin bir önemi yok. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini değiştirecek olan sayın genel başkanımız Millet İttifakı adayımızı seçtiremezsek hiçbir anlamı yok. Muhalefette kalmanın bedelini hepimiz ödüyoruz. Barolar Birliğinde de aynıdır. Ne kadar çalışırsak çalışalım eğer iktidarda değilseniz yürüyebildiğiniz yok 1 adımdan öteye geçmiyor. İktidarı istiyoruz. Burada görev hepimizindir” diye konuştu.

1f09a927-47a7-4225-93e6-85e9ea4729e6

TARİHE GEÇECEKSİNİZ

Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı seçtirebilmeleri halinde parlamenter sistemin önemli hale geleceğine işaret eden Suiçmez, “Ondan sonra da Beşikdüzü ile mahalli seçimlere hazırlanacağız. Beşikdüzü’nün Millet İttifakından başka verebileceği oy yoktur. Yöremizin uşağıdır denilerek verilecek tek bir oyunuz yoktur. İttifak olarak bizimle birlikte olan 5 siyasi partiyi ifade ediyorum. Bunun dışında seçimlere giren arkadaşlara elbette başarılar diliyoruz. Ama kimse kusura bakmasın, bizim bu birlikteliğimizle bizim verecek bir tek oyumuz yok. Şimdiye kadar verdiklerimizle yetinsinler. Aday listemiz belli. Burada sadece CHP adayları adı altında sıralama gerçekleşti ama biz farkı değiliz. Biz biriz. Her gittiğimiz yerde Millet İttifakının adayıyız diyoruz. Seçildikten sonra da bu böyle devam edecek. Sizden kimse ben buranın çocuğuyum, buranın adayıyım diye talip olanlara oy vermeyin. Çalışmaların bu yönde olduğu duyumu geliyor. Kilitleneceğiz. Kenetleneceğiz. Millet İttifakında CHP’ye mührümüzü basalım. Tarihi biz yazıyoruz. Tarihi sizler yazıyorsunuz. Şimdi tarihi birlikte yazmak üzere hep birlikte alanlarda olacağız. Bu coşkuyu zaten vatandaşta görüyoruz teker teker her vatandaşımızdan oy istiyoruz” dedi.

CHP Beşikdüzü İlçe Başkanlığındaki programa Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramiz Uzun, ilçe Başkanı Ahmet Kıran, Millet İttifakı bileşenleri Partililer ve vatandaşlar katıldı. Suiçmez konuşmaların ardından ilçede esnaf ve vatandaşlar ile buluşup destek istedi.

8145746d-bceb-4f23-91cf-29fcf8907235587f256e-b56b-4c3d-a0da-eb1201f1175a444-4582ca4fa4-60cc-49d8-8981-839975ad33de57d78dd2-06c9-41d2-be71-89b1b8e0ba1d4cd45d6e-58b3-4a13-889b-6042f9db3e6e