Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Giresunspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada goller Aboubakar (2) ve Redmond'dan geldi.

Mücadelenin ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"Tüm oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Trabzonspor iyi, büyük bir kulüp. Geçen sezonun şampiyonu. Onlarla karşılaşacağız. Çarşamba günü de çok önemli bir maçımız var. Hem kulüp, hem yönetim, hem takım özveriyle hazırlanmak zorundayız. Özel ve futboldan daha önemli bir durum. Çok insanımızı kaybettik. Atletico Madrid'e de teşekkür ediyorum. İnanın ki bu önemli bir jest. Biz de katkı yapmak durumundayız. Taraftarları bu maça bekliyorum. Hem iki iyi takımın maçını izlemek hem de depremzedelere yardım etmek için..."

Gelecek hafta oynanacak olan Trabzonspor maçının hatırlatılması üzerine Güneş, “Trabzon 4 büyük kulüpten bir tanesi, köklü bir camia. Ben de Trabzonlu olmaktan gurur duyuyorum. Trabzon tarih yazmış ve rekorlar kırarak şampiyonluklar yaşamış bir şehirdir. Geçen senenin şampiyonu ama şu anki geçiş döneminde işler onlar için iyi gitmiyor olabilir. Bizimle oynayacakları maçta daha farklı konsantre olup sahaya kazanmak için çıkacaklardır" açıklamasında bulundu.