AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti’nin 19 yıllık iktidarının temelinde halk gücünün bulunduğunu söyleyerek “Bizler başkaları gibi dış mihraklara, hainlere, terör sevicilere umut bağlamadık. Bizim gücümüz halkın gücüdür. Gücümüzü, enerjimizi halktan alıyoruz.” dedi.

SAHA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, saha ziyaretlerini sürdürüyor. Çebi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Dr.Adnan Günnar, Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Şahin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yöneticilerinim katılımıyla Yeşilova, Gürbulak ve Akyazı mahallelerine ziyarette bulundu. Başkan Çebi ile beraberindeki AK Parti heyetinin ilk durağı Yeşilova Mahallesi oldu. Yoğun bir katılımın sağlandığı ziyarette Başkan Çebi ile beraberinki AK Parti heyeti esnaf ve vatandaşları dinledi, istek ve talepleri tek tek not aldı. Sonrasında Gürbulak Mahallesi ile Akyazı Mahallesine ziyarette bulunuldu.

0e132f23-2bc6-409f-a69c-4bb9022b4fe5.jpeg

HER BİR KARIŞINDA AK PARTİ’NİN İZİ VAR

Ziyaretlerde konuşan Selahaddin Çebi, AK Parti iktidarı döneminde Trabzon’un altyapıdan üstyapıya, sağlıktan spora, şimdiye kadar görülmemiş şekilde yatırım aldığını söyleyerek “Şehrimize yaklaşık 35-36 katrilyon yatırım yapan bir iktidarımız var. Şehrimizin her bir noktasında, metrekaresinde AK Parti’nin izi vardır. Bunların dışında Büyükşehir Belediyemiz ve Ortahisar Belediyemiz sorunların çözüme kavuşturulması anlamında takdire şayan bir belediyecilik örneği sergilemektedirler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hem genel siyasette hem de yerel siyasette vatandaşımız için en iyisini yapma gayreti içinde olduk, bundan sonra da aynı gayret ve çalışma anlayışı içerisinde olarak AK Parti gönül belediyeciliğini, hizmetini sürdüreceğiz.” dedi.

92f32266-33ba-4ace-a653-791c883f768c.jpeg

GÜCÜMÜZÜ HALKTAN ALIYORUZ

Çebi, AK Parti hizmet anlayışının temelinde halk gücü olduğunu ifade ederek şöyle devam etti: “Bizler halka tepeden bakan, halkı seçimden seçime hatırlayan bir anlayıştan tamamen uzak bir siyasi hareketiz. Bizim gücümüz, varlığımız sizlersiniz. Önce insan merkezli bir siyasi partiyiz. Bunun için sadece ülkemizde değil bugün dünyanın dört bir tarafındaki mazlumların, İslam coğrafyasının da umududur. Biz gücümüzü, enerjimizi halktan alıyoruz. Sizlerin enerjisi ve gücü ile birlikte daha büyük hedeflere, daha müreffeh yarınlara birlikte yürüyeceğiz.”

f5df4f59-89a9-49d3-9fb7-0a3ab9a15160.jpeg

TÜM OYUNLARI BOZDUK

Kovid 19 Pandemisi nedeniyle tüm dünyanın bir süreçten geçtiğini anımsatarak sözlerini sürdüren Çebi, ülkemizin bu süreci en az hasarla atlatması adına verilen AK Parti hükümetinin verdiği desteklerden bahsetti. Türkiye’nin jeopolitik konumuyla her dönem şer güçlerin hedefinde olduğunu belirten Çebi, “Ülkeyi kuşatma altına almaya çalışan şer güçler ve onların işbirlikçileri her zaman var oldu. Her dönem farklı amaç ve niyetlerle karşımıza çıktılar. Bizler çok güçlü bir siyasi iradenin mensupları olarak oynanan bu şer oyunları bozarak halkımızla birlikte bunların üstesinden gelmeyi başardık.” diye konuştu.

ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalle ziyaretlerinde AK Parti’ye katılan yeni üyelere parti rozetleri takdim edildi. Çebi, AK Parti’ye katılım sağlayan yeni üyelere hayırlı olsun temennisinde bulunarak, saha programına katılan AK Parti Trabzon milletvekilleri Dr.Adnan Günnar, Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Şahin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri ile mahallelilere teşekkür etti.