CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ve il yöneticileri de kendisine ziyaretinde eşlik etti.

Halkın yoğun sevgisiyle karşılaşan Saral, vatandaşların pazarda yaşadıkları sorunları ve mevcut yönetim dolayısıyla dile getirdikleri şikayetleri dinlerken, kendisine destek vermeleri halinde bu sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. Pazarın tamamını dolaşıp, ürünler hakkında bilgi alırken, incelemelerde bulundu.

609027c2-78b8-4c28-8c13-cca23145b6bb

Trabzon ve bölgeden, Türkiye’deki birçok şehirden insanların yöresel ve el emeği ürünlerini sattığı Tarihi Avrasya Pazarı’nda birçok vatandaş kiraların yüksek oluşundan, ulaşım zorluğundan, dükkanların küçük oluşundan dert yandı. Pazarı gezmek için gelen fakat alışveriş yapmakta zorlandığını söyleyen vatandaşlar, ekonomik sıkıntılardan, darboğazdan, işsizlikten şikayet etti. Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral “Bu sorunları hep birlikte çözeceğiz. Kurtarıcı beklemeyeceğiz, kurtarıcı biz olacağız. Biz değiştireceğiz.” dedi.

f3682214-d52b-48d4-bc50-6cb7b0d738fd

ENGELSİZ TRABZON

Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti

Vatandaşlardan ve esnaftan oy sözleri alan Saral konuşmasına şöyle devam etti;

“Engelli vatandaşlarımıza “Engelsiz Trabzon” sözümüz var. Kadınlarımıza katkı sağlayabilmek için girişimlerinde onları destekleyeceğiz ve güven içerisinde yaşamaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Hayvan dostlarımızın tedavileri ve bakımları için gereken özeni gösterip, sahiplendirme konusunda vatandaşlarımızı teşvik edeceğiz. Birlikte başaracağız.”

Hasan Süha Saral, tarihi pazarda gözlemlerine devam ederken, ‘Erik Dalı’ şarkısıyla kendi aralarında eğlenen vatandaşları görünce, onların arasına katılıp eşlik etti. İzleyen herkes bu eğlenceli anlara tanıklık etti.

Bir vatandaş Saral’a eski Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile çektirdiği fotoğrafı gösterip destek verdi. Ziyaret esnasında Saral ve ekibi Avrasya Pazarı esnafından alışveriş yaparak katkı olurken, esnaf da Saral’a hediye ve ikramlarda bulundu.