Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Trabzonspor'un İstanbulspor'u mağlup ettiği maçın ardından canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

"DORUKHAN HER EVE LAZIM"

"Dorukhan her eve lazım. İstediğiniz her yerde oynatabilirsiniz. Trabzonpsor hazır bir takım. Hazır bir teknik adamı var. Nwakaeme çok değerli bir oyuncu. Trezeguet mi, Nwakaeme mi derseniz ben Nwakaeme derim. Ama Trezeguet'in kötülüğünden değil bu. Genel anlamda kötü oynayan bir Baksetas var ama bir anda tabelayı değiştirebilir. Visca'yı da sahada çok fazla görmedik ama durur durur bir vurur top çatala gider."

"TREZEGUET KİLİDİ AÇABİLİR"

"Trabzonspor'un kötü oynadığı bir maçta Trezeguet her türlü kilidi açabilir. Sorloth'dan sonra oynamak kolay değil. Cornelius geldi ve formayı vermiyor. Geçen sene 2 kupa kazandı Trabzonspor hala arıyor. O arzularını kaybetmemeleri önemli."

"YENİ SEZONA HAZIRLIKSIZ YAKALANDI"

"İstanbulspor play-off'tan dolayı yeni sezona hazırlıksız yakalandı. Mutlaka 4-5 oyuncu transferi yapılmalı. Bu lig için bu takım yetmez. Hiç olmayan bir şey olacak. 40 günlük Dünya Kupası arası. Bu 40 günlük arada neler olacak çok önemli. Takımlar Kasım 13'e göre hazırlandı. Ondan sonra 40 günlük ara verilecek. Değişik bir yıl olacak."

FATİH TERİM'İN SÖZÜ...

"Trabzonspor'a stoper şart. Fatih Teirm'in futbola kazandırğı bir söz vardır, 'Hücüm oyuncusuna savunma öğretmek, Savunma oyuncusuna hücum öğretmekten zordur.' Bunun örneğini Trabzonspor maçında gördük."

"TRABZONSPOR BİRAZ FARKLI"

"Bu yıl Dünya Kupası arası belki sıkıntı yaratabilir. Trabzonspor Anadolu kulüplerinden biraz farklı CV'si biraz daha iyi. Kadro yapılanmasına baktığında biz bir daha istiyoruz" diyor. "