Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan'ın görev süresinin dolması nedeniyle Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti'nce veda yemeği düzenlendi.

Üniversitenin Kaşüstü Yerleşkesinde düzenlenen yemeğe Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Mütevelli Heyet Üyeleri İş Kadını Hülya Ulusoy, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Avrasya Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yavuz Özoran, Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu, Prof. Dr. Celalettin Karali, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülay Yeğinoğlu, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç .Dr. Harun Yüksel, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri ve üniversitenin daire başkanları katıldı.

Organize edilen yemek programında konuşan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız “ Dört yıl önce göreve başlayan ve üniversitemiz için çok önemli çalışmalar imza atan rektör hocamızın görev süresi dolması sebebiyle burada bir araya geldik. Bu buluşma ayrılık buluşması değildir, bizler bundan sonrada rektör hocamızın desteğine ihtiyacımız olacak, üniversitemizde yeri her zaman hazır olacak. Huzur içerisinde bir dört yıllık süreç geçirdik. Huzur içerisinde ayrılıyoruz. Üniversitemiz her zaman başarılı çalışmaları ile bilinen akademisyenlerin yeridir. Onlar için görev başlangıcı veya sonu yoktur. Her zaman bizlerler birliktedirler. Burada yıllarca beraber çalıştığımız hocalarımızla bu organizasyonda bir araya geldik. Hocamıza bu süreçte verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz, kendisinde sağlıklı güzel günler diliyoruz ” dedi.  

Görev süresi dolan Rektör Prof. Dr. Kenan İnan ise konuşmasında tüm yönetime ve çalışanlar teşekkür etti. İnan “Avrasya Üniversitesi keyifle dört yıl aktif çalıştığım bir kurum oldu. Başta Mütevelli Heyet Başkanımız Ömer Yıldız olmak üzere tüm yönetime, akademik ve idari personelimize teşekkür etmeyi borç biliyorum. Bu kurum yıllarca devlet üniversitesinde çalıştıktan sonra bana çok şey katan bir yer oldu. Başta başkanımız sayın Ömer Yıldız’dan çok şey öğrendim. Alanınız ya da göreviniz ne olursa olsun azim, istikrar önemli. Başarının sırrı ise hayal etmekle ve takip etmekle oluyor. Hatta girişimci yönümü burada keşfetmiş oldum. Üniversitemiz iyi yoldadır. Daha iyiye gittikçe bende çok sevineceğim. Bana ihtiyaç duyduğu her anında yanında yer alacağım. Bugüne kadar şahsıma karşı gösterilen yakın ilgi alaka ve dostluklar için herkese çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun, sağ olun, var olun” dedi.

Yemek programının sonunda Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Rektör İnan’a teşekkür belgesi, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri idari birimler adına plaket, Hülya Ulusoy ise mütevelli heyet üyeleri adına çiçek takdim etti.