Polsemder İl başkanı Recep Güngör görevinden istifa ettiğini duyurdu. Güngör yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

İSTİFA

Polsemder İl başkanlığı görevimden hem de yönetim kurulundan insani, vicdani ve vefa taşıyan duygu ve düşüncelerime ters düşen gelişmelerden dolayı istifa ediyorum.

Polsemder Genel başkanım Sayın Selim Özbayrak beyin aniden ve zamansız yakalandığı ağır hastalığı sürecinde şahsına moral ziyareti adına il yöneticilerine Selim beyin bu teşkilata birçok alanda şehit ve gazi ailelerine kadar hizmeti vardır, yakalandığı amansız hastalık dolayısıyla Zatialiniz hanesinde bir moral ziyaretinde bulunmalı kendisinin yanında olduğunuzu ifade etmeniz Selim beye moral olacaktır" çağrısımı defalarca yapmama rağmen Selim beye geçmiş olsun ziyareti hayata bir türlü geçmemiştir..

Üç günlük Dünyada yaşam sürecimde vefaya, insani dolayısıyla vicdani duygulara sınırsız önem veren yapım teşkilatın dikkate almadığı bu acı süreçteki ziyaret talebimi çime sindiremeyerek istifa kararı almış bulunmaktayım.

Ülkemizin acı gerçeklerin den biri olan makam, finans ve Siyasi güce göre insanlara koşan, çanak tutan, sempati besleyen, kulluk eden her bireyi yaşamım boyu kin ve nefretle karşılamış ve üç günlük Dünyada buna Asla taviz vermemişimdir..

Bu sırada Genel başkanım Selim beyin rahatsızlığını duyduğu anda  müdürleriyle birlikte ziyaret eden insani ve vicdani duyguları en üstseviyede taşıyan Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Ahmet Metin Genç beye en derin duygu ve düşüncelerimle teşekkür eder saygılar sunarım.

Koca yürek can abim saygın insan Genel başkanım Sayın Selim Özbayrak beye ise kainatın yaratıcısı Cenabı  Allah'tan acil şifalar dilerim.

Recep Güngör

9b0b8f71-8889-4b30-b56c-53deffa1baca

19d319d1-4298-4314-a434-af362a5f4f52