
Raşit Altun; "Bakasetas üst düzey bir oyuncu"
Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Trabzonspor 1-0 Denizlispor mücadelesinin ardından konuşan Raşit Altun, Trabzonspor'un son durumuna ve yeni transfer Bakasetas'a dair değerlendirmelerde bulundu.
Raşit Altun; "Liderle sadece 9 puan fark var. Fenerbahçe çok zor kazandı, Beşiktaş puan kaybetti. İkinci yarıda gerçeklik başlıyor. Şampiyonluk yarışında Trabzonspor'un da olduğunu düşünüyorum. Daha çok maç var. Abdullah Avcı geldiğinden şu ana kadar puan durumu yapsak Trabzonspor ilk sırada." dedi.
Bakasetas'ı yorumlayan Altun; "Bakasetas sürekli öndeydi. Üst düzey bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Yunan milli takımında da aynı pozisyonda oynuyor. Pelkas, Tzavellas, Siopis, Bakasetas... Üst düzey ve düşük maaşlı, düşük maliyetli oyuncular. Komşuya biraz daha bakmamız gerekiyor diye düşünüyorum bu oyuncuların performanslarını izledikten sonra. Özellikle Bakasetas üst düzey bir oyuncu." ifadelerini kullandı.


