61trabzonhaber- Spor Servisi- Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon kullandığı 9 penaltının 4'ünden yararlanamadı. Geçtiğimiz sezon Uğur Demirok'un kaçırdığı penaltıdan sonra Trabzonspor'a musallat olan kabus bitmek bilmiyor.
Bordo-Mavili ekipte bu sezon da yaşanan penaltı şanssızlığı sebebiyle Ünal Karaman radikal bir değişikliğe gitti. Karaman, kritik Fenerbahçe karşılaşması öncesinde penaltıları kullanacak ismi Yusuf Yazıcı olarak belirledi.Yusuf Yazıcı'nın son iki antrenmanda özel olarak penaltı çalışması da Karaman'ın kararında etkili oldu.
Bu sezon Trabzonspor'da; Rodallega, Burak Yılmaz ve Sosa penaltı atışı kullandı. Trabzonspor'da Rodallega'dan sonra Jose Sosa penaltı görevini devralmış o da Bursaspor karşılaşmasında penaltı atışında fileleri sarsamamıştı. Yusuf Yazıcı'nın bu görevi layıkıyla yerine getireceği Trabzonspor taraftarları tarafından öngörülüyor.
Penaltılar artık Yusuf Yazıcı'nın
Ünal Karaman, kritik Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Yusuf Yazıcı'yı takımın yeni penaltıcısı olarak belirledi.
Yorumlar