Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Trabzon Valiliği'nin birlikte organize ettiği gösteri uçuşu 7 Temmuz Pazar günü düzenlenecek. Toklu Mahallesi ile Ayasofya sahili güzergahında yapılacak gösteri uçuşu saat 14:30'da başlayacak. Gösteri uçuşu öncesinde sahilde mini konser etkinliği düzenlenecek. 

Pazar günkü uçuş gösterisi, Türk Yıldızları'nın Ortahisar semalarında düzenlediği üçüncü gösteri olacak. Ortahisar'da İlk gösteri uçuşunu 2017 yılında gerçekleştiren Türk Yıldızları'nın ilk gösterisini 150 bin, geçen yıl düzenlediği gösteri uçuşunu ise yaklaşık 300 bin kişi izledi.

1-1.jpeg

DÜNYAYA NAM SALDILAR

Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşlarında sergiledikleri birbirinden akrobatik hareketlerle dünyaya nam saldığını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bütün vatandaşları gösteri uçuşunu izlemeye davet ederek, "Gözbebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gösteri uçuşlarında dünyanın en seçkin timleri arasında gösterilen Türk Yıldızları'nı bir kez daha ağırlamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Hava Kuvvetleri Komutanı hemşerimiz Orgeneral Hasan Küçükyavuz'un destekleriyle Türk Yıldızları'nı üçüncü kez Ortahisar'a getiriyoruz. Bütün vatandaşlarımızı dünyada gösteri uçuşlarında saygın bir yeri olan, yaptıkları akrobatik hareketlerle dünyada nam salan, medar-ı iftahırımız Türk Yıldızları'nın gösterisini izlemeye davet ediyoruz." dedi.