Özer Hurmacı yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürürken, hangi takıma transfer olacağı ise belirsizliğini koruyor.

Açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Trabzonspor dönemi hakkında da konuştu.

Transferi konusunda birkaç takımdan teklif olduğu ve görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Hurmacı, transferinin kısa süre içerisinde netleşeceğini belirtti.

Özer Hurmacı, futbolcuların 4 büyükler arasında transfer olup, farklı takımlarda oynamasına profesyonelce bakılması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Profesyonel bakmamız gerekiyor. 4 büyük takımın formasını giymiş oyuncular var. Oyuncu bir takımdan ayrılmışsa, ayrılmıştır. Bir takımla anlaşmışsa anlaşmıştır. O an futbolcunun hedefi, olduğu yerde başarılı olmaktır. Yani tuttuğumuz takımlar var ama profesyonelce düşünmeliyiz. Tabi taraftarlarımız biraz daha duygusal doğal olarak istiyor ki Galatasaray forması giyen Fenerbahçe forması giymesin. Sonuçta profesyonel bir sözleşme imzalanıyor ve bunu her takımla yapabilir."

Özer Hurmacı Trabzonspor'dan tatsız şekilde ayrıldığı dönemde kulübün amatörce yönetildiğine vurgu yaptı ve şunları söyledi:

"Şu anki yönetimle alakası olmayan bir durumdu. Daha eski yönetimle alakası olan bir durumdu. Kulüp amatörce yönetiliyordu. Şu an gayet profesyonel ve her Trabzonsporlu taraftarı mutlu edecek şekilde yönetiliyor. Beni de mutlu ediyor bu olanlar. İnşallah böyle devam eder" şeklinde konuştu.  

Bordo mavili kulübün şampiyon olmasını canı gönülden istediğini belirten Hurmacı, şöyle konuştu:

"Herkese başarılar diliyorum. Trabzonspor'un başarılı olduğunu söylüyorum. İnşallah böyle devam ederler. Başarılı olmalarını, şampiyon olmalarını canı gönülden isterim. Ama profesyonellik gereği hangi takıma gidersek bu sezon onlara karşı da elimizden geleni yapacağız" dedi.