Trabzonspor’da sezon sonuna kadar teknik direktör olarak görev yapacak Orhan Ak açıklamalarda bulundu!

Yarın itibarıyla Gbamin haricindeki oyuncular ile tam kadro bir şekilde antrenmanların devam edeceğini belirten Ak, “Yarın inşallah Gbamin hariç tam kadro antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Adana Demirspor maçı ile başlayan süreç, özellikle başkanımızın bize güvenmesi bizi mutlu etti. Olağanüstü bir şey olmadığı ve sıkıntı olmadığı sürece inşallah sezonu birlikte tamamlayacağız” dedi.

Teknik heyet listesinin de büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Orhan Ak , sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dün itibarıyla yeni ekibimiz başladı. Hepsi Türkiye’de çok ciddi anlamda kendilerini kanıtlamış isimler. Özellikle burada Fatih ve Aykut hocaya teşekkür ederim. Bu konuda bana yardımcı olabilir. Şu an sadece 1 kişi daha dahil olabilir. Onun dışında zaten kaliteli bir ekibimiz var, kendimize güveniyoruz.”

Ak, birlik ve beraberlik içerisinde olduktan sonra yenemeyecekleri bir takımın olamayacağının altını çizerek, “Lige baktığınızda istediğimiz sırada değiliz ama her maçı kazanabilecek kapasitemiz var. Yeter ki o birlikteliği, enerjisi yüksek ve coşkulu, mücadelesi yüksek bir takım oluşturduğumuz zaman yenemeyeceğimiz bir takım yok diye düşünüyorum. Ama bizim için daha net hedefimiz olan salı günü deplasmanda oynayacağımız MKE Ankaragücü maçı bizim için çok daha önemli. Adana Demirspor maçı çok ciddi bir geri dönüş oldu oyunculardan. Seyirciyle beraber o güveni sağladığımızı düşünüyorum. İnşallah o güven devam eder” cümlelerine yer verdi.