Trabzonspor’un takımda tutmaya çalıştığı Paul Onuachu ile Abdullah Avcı bir görüşme gerçekleştirdi.

Nijeryalı yıldız oyuncu sürece yönelik Trabzon’da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini söyledi. “Kulübümle anlaşın, ben hazırım” ifadelerini kullanan Onuachu'nun transfer sürecinde bizzat Southampton’dan kolaylık talep edeceği öğrenildi.

Onuachu’ya yeni bir alternatif! Onuachu’ya yeni bir alternatif!

Ligdeki son Gaziantep FK maçında hat-trick yapan, 1 de asiste imza atan Onuachu, maçın ardından Trabzon’da mutlu olduğunu söylemiş ancak kararı kulüplerin vereceğini belirtmişti. Onuachu hafta içinde teknik direktör Abdullah Avcı yeni bir görüşme gerçekleştirdi.

BURADA MUTLUYUM

Onuachu’nun “Burada mutluyum ve yüzde yüz futbola odaklanmış durumdayım. Kalmak istiyorum. Siz kulübümü ikna edin, ben tamamım” dediği öğrenildi. Yaz transfer sezonununda1.5 milyon Euro bedelle kiralanan Onuachu için yine benzer bir politika izlenileceği belirtildi. Ancak Southampton kiralamadan ziyade direkt satış düşünüyor.

ONUACHU İÇİN TAKAS FORMÜLÜ

Trabzonspor’un ayrıca Onuachu için daha önce Orsic’te olduğu gibi Southampton’ın Türkiye’deki kulübü Göztepe’ye bazı oyuncuları takasta teklif etmesi bekleniyor. Geçen sezon bu şekilde genç stoper Taha Altıkardeş, Göztepe'ye bedelsiz verilmişti.