61trabzonhaber-

     Sosyal medya platformunda katıldığı bir söyleşide çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Olcay Şahan, Trabzonspor'daki günlerine dair konuştu.
 

      Olcay Şahan; "Ben Quaresma ya da Gökhan Töre kadar yetenekli bir futbolcu değilim. Ben öyle 3 kişiyi çalımlayıp geçemem ama ben çok çalışıyorum bu açığı kapatmak için. Trabzonspor'a gittiğimde o zaman takım yükselişe geçiyordu. Ben kadro dışı kaldım. Neden kaldığımı hala bilmiyorum. Merak ediyorum. Sağdan soldan bir şeyler söyleniyor ama ben ona da kulak asmıyorum. Geçmişte kaldı olsun, ben Trabzonspor'a çok katkıda bulunduğumu düşünüyorum. Ersun Hoca bana dedi ki Yusuf'a abilik yap, Yusuf Avrupa'da oynuyor. Kimse bana Olcay Şahan bize abilik yapmadı diyemez ki hepsine yaptım elimden geldiğince. Hala arayıp sorarlar.
 

      Sosa, Trabzonspor'a gelsin diye sürekli aradım, sordum. Neredeyse her gün onu arıyordum gel gel diye. Çok mutluyum, Sosa iyi ki geldi diye. Bak hala taşıyor Trabzonspor'u... 3 seneye yakın kaldım Trabzon'da sanki 10 yıl kalmış gibiyim. O kadar güzel arkadaşlık ve aile ortamımız vardı ki." ifadelerini kullandı.
 

      Olcay Şahan ayrıca, en gıcık olduğu futbolcunun da Trabzonspor'dan Aytaç Kara olduğunu söyledi.